Monday, April 1, 2019

32 dokumenterede måder at tjene penge hurtigt - tjen penge hurtigt og lovligt

I et bind? Har du brug for nogle hurtige penge? Vi taler her om små kapitler af kapital, ikke millioner af dollars - nok til at opfylde dine månedlige forpligtelser eller få den voldsomme kreditor til at holde op med at ringe til dig.

Ingen af ​​de 32 strategier, der er angivet her for at få nogle penge hurtigt, vil bryde den ordsomme bank. Nogle er lettere end andre, men næsten alle kræver meget lidt til ingen kapital. De er beregnet til at komme igennem de vanskelige tider.

Nogle af disse strategier til at tjene ekstra penge kræver, at du er i visse lokaliteter, mens andre er placeringsuafhængige, men det hele koger ned til at være ressourcefuld. Vi har alle fundet os i et stramt sted på et tidspunkt i vores liv eller en anden, men til den person, der er begået, er alt muligt.

Meget af dette har at gøre med tankegangen. Når du mangler penge, sættes skarptænkning ind. Skarphedsindstillingen er negativ og mener, at der aldrig er nok af, hvad det end er at gå rundt. Når du finder dig selv tænker sådan, gør alt i din magt til at flytte ind i en rigelig tankegang.

Vores tanker er utroligt kraftfulde. Vi har op til 60.000 tanker om dagen, mange dybe i vores underbevidste sind, hvoraf mange gentages. Vi må være forvaltere af vores tanker. Når du har fundet dig selv at tænke negativt, er du nødt til at kaste dig selv ud af det.

Når du søger for at tjene penge hurtigt, er du ofte på et hårdt sted økonomisk, selv desperat for at få enderne til at mødes, men alt, hvad vi har, og alt, hvad vi bliver, er delvis født af vores tanker. Tænk, og du skal blive. Curate og dyrke de rigtige tanker, hvis du vil leve et rigeligt liv.

Den psykologi at tjene penge.
Uanset om du har brug for at tjene nogle hurtige kontanter, eller vi bare taler om at tjene penge i den store ordning af ting, er der en vigtig psykologi, der skal nævnes, før vi kommer ind i strategierne. Hvis du studerer Freuds model af sindet, vil du opdage den psykiske apparat. Det er den tredeltliggende konstruktion i dit sind, som styrer hele din adfærd.

De tre er id, super-ego og egoet. Id'et lever dybt inde i underbevidstheden fra fødslen. Det er kilden til vores pludselige og mest instinktive opfordringer. Når du finder dig selv, gør hvad du ved, bør du ikke, bebrejde dit id.

Super-egoet er dannet senere i livet for at afbalancere id'et. Det danner og afbryder fra id gennem vores opdragelse, forældrenes vejledning og vores følelse af samfund og overbevisninger. Folk, der er forsigtige med deres penge, kan takke deres super-ego.

Egoet er føreren, der træffer beslutningerne. Det bestemmer mellem djævelen (id) og engelen (super-egoet) på begge skulder (ja, alle de tegnefilm, du nogensinde har set, er delvist sande). Vi har stemmer i vores sind, og det er op til egoet at bestemme, hvilken en skal opfylde. Dens mål er at tilfredsstille id på en eller anden måde, samtidig med at man deltager i super-egoet.


Get-rich-quick ordninger og fad vægttab kostvaner er naturligvis populære fordi de tilfredsstiller id samtidig deltage i super-ego. Egoets arbejde er færdigt, når det ser sådan noget ud. Appellen af ​​"hurtig" stammer fra det medfødte ønske om øjeblikkelig tilfredsstillelse, så pas på hvad der synes for godt til at være sandt (de ofte er), når du søger for at tjene penge hurtigt. Vær opmærksom. Lyt til samtalen dybt indenfor Det begrænser dit sind og gør dit bedste for at tæmme de ordsomme dyr.

Hvad er de bedste måder at tjene penge på med det samme? Mens en søgning online, når du har brug for nogle hurtige penge, vil producere millioner af resultater, vil ikke alle være legitime. Det er op til dig at filtrere gennem den såkaldte støj. Disse 32 strategier hjælper med at sætte dig i den sorte, selvom den er på en meget lille måde. Når du er, genoptage planlægningen og fokusere på det større billede.

1. Pengefremstillingsstrategi: Kør til Uber eller Lyft
Virksomheder som Uber og Lyft tilbyder en god mulighed for at tjene nogle hurtige penge. Du skal bruge en ren køreplan, en ret ny bil og autorisationen til at arbejde, uanset hvor det er, du bor. Hvis du har alle disse ting, kan du arbejde, når det er muligt for dig, om det er midt på dagen i rushtiden eller i de dårlige timer om natten på en weekend. Det er dit valg.

2. Pengefrembringende strategi: Bliv markedsundersøgende deltager
På college deltog jeg i masser af markedsundersøgelser. Det er ret hurtige penge for ikke meget arbejde. Virksomheder, der søger forbrugernes meninger om en række produkter og tjenester, sætter dig i et værelse for at opnå din mening. Det er det.

Dette indebærer ofte, at du skriver eller siger din mening, besvarer afstemninger eller undersøgelser eller afbryder i en diskussionsgruppe. Mekanikken gør ikke noget meget. Pointen er, at du kan stole på det fra tid til anden. Focusgroup.com er kun et firma, der søger deltagere.

Relateret: 6 ting du skal holde op med nu, hvis du vil være mere succesfuld

3. Pengefrembringende strategi: Sælg gamle bøger og spil på Amazon
Amazon gør det ret nemt at liste og sælge gamle bøger, spil og enheder på sin markedsplads. Du kan tjene mere end blot nogle få penge Hvis du har dyre lærebøger fra college. Sørg for, at bøgerne er i god stand. Du får negative anmeldelser, hvis du forsøger at sælge bøger, der falder fra hinanden eller spil, der er ridset op. Husk at være på forhånd om eventuelle fejl, uanset hvor lille de kan være og uanset hvor få mennesker det let kan bemærke.

4. Pengefrembringende strategi: Sælg eller videresælge, brugt tech på Craigslist
Markedet for brugt elektronik er stor. Du kan bruge Craigslist til at dele måder med din gamle iPhone eller din MacBook. Du kan få en præmie for disse typer elektronik. Nogle mennesker kan endda vende emner ved at købe dem og videresælge dem.

Du kan også bruge et websted som Gazelle til at sælge dine brugte telefoner, uanset hvilken slags du har. Virksomheder som det har lavet en hel forretningsmodel ud af at købe brugte telefoner og renovere dem. Uanset hvad, du kan forvente at få en rimelig smule penge forholdsvis hurtigt, hvis du har disse ting der ligger omkring dit hus.

Relateret: 4 Ting, jeg ønsker, jeg vidste, før jeg startede en lille virksomhed

5. Pengefrembringende strategi: Udfør opgaver med TaskRabbit
TaskRabbit giver dig mulighed for at få fat i en eksisterende markedsplads for folk, der søger hjælp lokalt med pligter. Opgaverne er ikke altid små. Denne platform (sammen med andre) tilbyder større opgaver, som f.eks. Renovering af hjemmet.

Amazon kommer ind i taskbranchen med Amazon Home Services. De nævnte tjenester spænder fra meget små reparationer til større og mere involverede opgaver, der ville tage betydeligt mere indsats.

6. Pengefrembringende strategi: Lever for PostMates
Du kan tjene nogle penge, når du er i dystre stræder ved at bruge PostMates, og du behøver ikke engang en bil, bare en cykel til leverancer i travle byer og downtowncentre. Jeg har ofte brugt det til at få mad fra specialplaceringer, der ikke leverer sig selv, men det kan bruges til mange ting.

PostMates stater på deres hjemmeside, at du kan tjene op til $ 25 / time at gøre leverancer. Du kan også tjene nogle tips i processen, så det er en god mulighed for folk, der søger at gøre noget i deres fritid, ligner de store ture-apps, der opdager app-butikker overalt.

Relateret: 5 måder at gøre nok sidepenger til at afslutte dit job

7. Pengefrembringende strategi: Flip fast ejendomskontrakter
Ir du tror det koster uoverkommeligt, det er det ikke. Du kan vende fast ejendomskontrakter uden at have taget ejendommen i besiddelse. Dette er ikke en fixer-øvre bestræbelse, bare at sikre en kontrakt og sælge den til en interesseret part. Det er det.

Du kan gøre dette med blot et par hundrede dollars i de fleste tilfælde for at åbne op til escrow. Der er virksomheder dedikeret til at lære hvordan man gør dette som REWW. Det er godt at tjene lidt penge, men det er også potentielt noget mere langsigtet.

Relateret: 8 måder Real Estate er din smarteste investering

8. Pengefrembringende strategi: Sælg på CafePress eller Etsy
Hvis du kan designe digitale genstande, kan du sælge dem for en del af overskuddet på et websted som CafePress. Du kan gøre dette med intet mere end nogle design software. De kan omfatte brugerdefinerede logoer, inspirerende ordsprog og andre aktuelle eller trendige designs, der tiltrækker masserne.

Du kan ansætte en designer til at hjælpe dig med dette, men du skal stadig komme med ideerne. Dette fungerer bedst, hvis du forstår design selv, men kræver ingen overhead. Varer udskrives og leveres på forespørgsel. Du modtager blot en andel af provenuet. På samme måde kan du også sælge varer på Etsy.

9. Pengefrembringende strategi: Besvar spørgsmål om JustAnswer
Folk søger ekspertise online. JustAnswer (og flere steder kan lide det) tillader læger, advokater, ingeniører og andre med øget viden at tjene en lille indkomst, blot at besvare spørgsmål fra folk, der ellers skulle betale en stor sum for disse svar.

Denne platform er en stor ressource for mennesker. Det er også lukrativt (for den tid brugt), hvis du søger at tjene lidt penge i travlt. Forvent ikke at få rige svar på spørgsmål, men du kan generere et par bucks her eller deromkring, hvis du er i et bind.

10. Pengefremstillingsstrategi: Tag optagelser på Fivver
Uanset hvilken type tjeneste du tilbyder, kan du sandsynligvis tilbyde det Fivver. Dette er fantastisk til digitale tjenester som grafisk design, webdesign, kort lyd eller videoklip, redigeringstjenester, skrivning og så videre.

Fivver har udvidet sig ud over kun $ 5 per gig-modellen. Fiverr Pro pooler det bedste talent på sin platform. Afhængigt af dine færdigheder kan du gøre det meget godt her.

11. Pengefrembringende strategi: Walk dogs
Der er netværk dedikeret forbinder hund ejere med hund vandrere. Rover er et af de største netværk af hundevandrere derude. Selvfølgelig kan du også bruge sociale medier eller bare banke på naboens døre for at reklamere for dine tjenester, men du kan nemt bruge en af ​​disse tjenester.

Gør et godt stykke arbejde, hvis du er seriøs om at opbygge en track record af solide anmeldelser. Det vil hjælpe dig med at tjene penge i fremtiden, når du er i desperat behov for det.

12. Pengefrembringende strategi: Babysitting med Care.com
Du kan nemt gøre nogle børnepasning, når du har brug for at lave et par bucks hurtigt. Forældre overalt har altid brug for børnepasning og børnepasning.

Websites som Care.com forbinder forældre med babysittere. Virksomheden gør al baggrundskontrol og anden due diligence til at sætte forældrenes sind på lethed. Selvfølgelig kan du appellere direkte til personer i dit personlige netværk, men hvis du ønsker at generere tilbagevendende indtægter, skal du tilmelde dig en websteds marketing til forældre, der søger børnepasning.

13. Pengefrembringende strategi: Sælg dine fotos
Har du øje med fotografering? Selvfølgelig skal du være god til at tjene penge, men det er du, du kan sælge billeder på ShutterStock eller iStockPhoto (sammen med mange andre) for at skabe en passiv indkomst fra noget, du måske er meget lidenskabelig overfor.

For en hurtigere måde at tjene ved at tage billeder, opfordre folk på udkig efter fotografer til at dække deres bryllup, engagement, barnets fødselsdag eller andre livshændelser. Du har brug for et godt kamera og en del erfaring, men du kan helt sikkert tjene nogle nødvendige indtægter på denne måde, uanset hvor du bor.

14. Pengefrembringende strategi: Bliv personlig træning
Hvis du forstår fitness, kan du være en personlig træner. Folk betaler gode penge til personlige trænere, hvis bare at få nogen til at holde dem på rette vej mod deres mål. Du kan øge værdien samtidig med at du hjælper dig økonomisk.

Dette kan også bryde ud i ernæring og hjælpe mennesker med måltider, og så videre. Du kan anmode om klienter i dit lokale gym, men afhængigt af hvor du bor, skal du muligvis have certificering for at gøre dette (for ikke at nævne gymnasiet godkendelse). Du kan også bruge et websted som FitnessTrainer til at reklamere for dine tjenester.

Relateret: Denne iværksætter bor i ryggen på et gym, mens han bygger sin forretning

15. Pengefrembringende strategi: Tutorstuderende
Forældre er altid villige til at investere i deres børns fremtid. Hvis du har stor viden om emner som matematik, videnskab eller computere, kan du få vejledning til kontanter.

Både Indeed.com og Care.com tilbyder muligheder for vejledning lokale studerende. Du kan vælge en af ​​disse platforme eller bare finde dine kunder gennem dit personlige netværk eller sociale medier.

16. Pengefremstillingsstrategi: Annoncer for virksomheder med bilindpakning
Platforms som Carvertise forbinder mærker og virksomheder med drivere. Processen er enkel - enig i at gøre din bil til et roaming billboard til en pris. Hvis du kvalificerer dig, kan du tjene et fast månedligt gebyr for annoncering med din bil. Du bliver ikke nødt til at betale noget for at gøre dette, men du skal bruge en ren køreplan og en ret ny bil.

Du bliver nødt til at køre bilen nok til at være værd for mærker, der betaler for dine tjenester. Hvis du har alt det, så kan du gøre en smule sideløshedsindkomst gennem denne indsats.

17. Pengefremstillingsstrategi: Hjælp med husarbejde
At tilbyde dine tjenester som en lokal gartner kunne give dig nok penge hurtigt nok til at tilfredsstille nogle presserende behov. Der er masser af muligheder for at klippe græsplæner og trække ukrudt til at planlægge haver og indretning. Hvis du pitcher til nok naboer, finder du i det mindste nogle få takere. Det vil helt sikkert være umagen værd.

18. Pengefremstillingsstrategi: Tag på husholdningsarbejde
Der er en række platforme online, som du kan klare dig til for at gøre dette, eller du kan bare skure dit kvarter eller poste på sociale medier. Du kan også bruge Amazones Home Services til dette også, eller du kan oprette din egen enkle webside til at annoncere.

Uanset hvad, det er en fantastisk måde at gøre op på $ 20 pr. Time eller mere, der gør et job, der ofte er i høj efterspørgsel. Du kan nemt gøre dette til en langsigtet optagelse, hvis du klarer dig godt og ikke skærer hjørner.

Relateret: Fra $ 100 Million til Broke at satse det hele på Cryptocurrencies

19. Pengefrembringende strategi: Bliv hjemme-arrangør
Du kan nemt gøre hjemmeorganisation for mennesker, en industri, der har fået en masse popularitet siden debut af Netflixs hitserier, der udrydder med Marie Kondo. Hvis du selv er en ryddelig og organiseret person, og du er god til at organisere rum, hvorfor ikke tilbyde dine tjenester til mennesker omkring dig? Du ville blive overrasket over, hvor mange mennesker, selv på din egen sociale medier, kan tage dig op på at gøre noget som dette.

Igen hjælper et websted som Care.com også med at forbinde hjemmesider med folk, der søger denne type service. Det hele afhænger af, om du vil gå gennem et professionelt firma eller placere det selv for folk, der allerede er i dit personlige netværk eller forretningsnetværk.

Relateret: 8 måder Enhver tusindårsperiode kan være millionær om 5 år

20. Pengefremstillingsstrategi: Vask tæpper
Lej en tæppevaskemaskine hos din lokale boligforbedringsbutik, eller køb en, hvis du tror, ​​du kan få nok arbejde med at gøre dette. Du vil sandsynligvis finde masser af mennesker har brug for noget som dette, men har ikke aktivt søgt efter tjenesten.

Du kan vaske tæpper i ejerens hjem, eller få dem damprengjort offsite, afhængigt af jobbet og den tillid du bygger med ejerne.

21. Pengefrembringende strategi: Giv blod
Du kan gøre omkring $ 20 til $ 50 per donation af blod, afhængigt af om din blodtype er sjælden eller almindelig. Du kan også donere plasma. Forskellige stater har forskellige minimumskrav, der skal betales, når folk donerer plasma.

Plasmadonationer hjælper mennesker, der kæmper med leukæmi og andre immunforstyrrelser. Dette er lidt mere kompliceret og involveret end at donere blod, men du får ikke meget mere end at donere blod.

22. Pengefrembringende strategi: Dekorer boliger til ferien
Uanset om det er nytår, julelys, påske, fjerde juli eller en anden ferie, kan du få betalt for at hjælpe med at dekorere hjem. Dette kan indebære at sætte lys i eller udenfor, dekorere træer, oprette spil og indretning.

Brug internettet og sociale medier til at finde kunder eller blot reklamere for dit lokale netværk. Der er masser af muligheder, når det kommer til at lave specialarbejder som denne.

Relateret: 50 ideer til en lukrativ sidevirksomhed

23. Pengefrembringende strategi: Deltag i medicinske studier
Hvis du ikke har noget imod at kaste forsigtighed til vinden, overveje at blive deltager i medicinske studier eller lægemiddelforsøg. Virksomheder betaler en betydelig sum penge til deltagerne.

Du bliver nødt til at finde de virksomheder, der gennemfører mediale undersøgelser og forventer bivirkninger. Hvis du kan leve med det, så kan du helt sikkert tjene nogle penge hurtigt uden for meget indsats.

24. Pengefrembringende strategi: Lej et ekstra værelse på AirBnB
AirBnB kan være en fantastisk platform til udlejning af et ekstra rum. Du kan tjene nogle gode penge, især hvis du bor i et turistmål. Hvis du ikke har noget imod naboerne, så er det helt sikkert en mulighed. Du kan kollidere med venner og familie og leje hele dit hus, hvis du er virkelig desperat.

Relateret: Hvad vil du virkelig tjene på Uber, Airbnb og TaskRabbit hver måned

25. Pengefremstillingsstrategi: Gør mikrogigs på Mechanical Turk
Mekanisk Turk er en platform af Amazon, der giver dig mulighed for at lave små job og få betalt for det. Men forvent ikke for mange penge ud af dette. Disse optagelser er virkelig "mikro" og spænder fra et par cent til et par dollars højst. Men hvis du strækker flere af disse sammen, kan det være til din fordel.

Du har ikke brug for nogen seriøs kvalifikation til at gøre dette. Normalt indebærer dette at klikke på links, tage undersøgelser, afgive mening, gøre nogle lyse kategoriseringer eller andre menneskelige intelligensopgaver (HITs, som de kan kalde det).

26. Pengefrembringende strategi: Sælg vintage tøj på en butik
Du vil sandsynligvis blive betalt af pundet, men det er nogle penge, så hvis du har brug for det, så hvorfor ikke - især hvis du ikke har brug for disse tøj længere. Dette fungerer bedst for ting som moderskabstøj, gamle børnetøj, tøj, som du ikke har brugt i år eller simpelthen er ude af stil.

27. Pengefrembringende strategi: Åbn en kontantbonuskontrol konto
Tjek med din lokale bank for at se om de giver væk kontanter til at åbne konti. Banker kører forfremmelser som dette hele tiden, så tag nogle rigtige penge hurtigt, hvis du har brug for det. Det vil ikke bryde banken (ingen ordsprog er beregnet), men det vil give dig en hurtig $ 50 eller $ 100 - måske endnu mere - når du virkelig har brug for det. Du skal måske deponere et minimum af kontanter (normalt i tusindvis) for at kvalificere dig til disse typer af konti (men ikke altid).

28. Pengefrembringende strategi: Få en lille mikroloan
Du kan få en lille virksomhedslån (meget lille) på Fundera eller Prosper hvis du leder efter et meget lille personligt lån. Afhængigt af din kredit og dine økonomiske og beskæftigelsesmæssige situationer kan du sikre op til et par tusinde dollars som dette.

Der er masser af platforme, der tilbyder disse små mikrolån. Du skal betale dem tilbage, men det kan hjælpe, hvis du er i et bind.

29. Pengefrembringende strategi: Gennemfør et webinar
Okay, det lyder skræmmende, men webinars er en af ​​de bedste måder at tjene penge hurtigt på. Du taler til et højt engageret publikum. Hvis du placerer dig selv og tilbudet korrekt, kan du lave masser af penge i en meget kort periode.

GoToWebinar er langt den største platform. Webinar Jam er en af ​​de mest funktionsrige platforme derude. Uanset hvad du går med kommer ned til, hvor godt du kan sælge. Det kræver øvelse, men det er hurtige kontanter i det væsentlige.

Relateret: 12 Realistiske måder at lave din første $ 1 million

30. Pengefrembringende strategi: Vask eller detaljer biler
Folk søger altid at få deres biler vasket og detaljeret. Du kan være en mobilvogn og detailer uden at have en permanent placering. Nå ud til folk, du kender eller lav nogle flyers, og læg det i dine naboers postkasser. Hvis du ønsker at blive seriøs om det, skal du oprette en webside eller uddele visitkort. Du kan tjene penge hurtigt på at gøre dette.

31. Pengefrembringende strategi: Ledervandring på Viator
Hvis du bor i en turistby, skal du overveje at lave vandreture på Viator, som er en af ​​de største platforme for rejsearrangører i verden. Du skal virkelig arbejde hårdt for at få et godt ry. At finde kunder tilbyder hurtigt gratis ture og bede om tips i slutningen.

Dette udnytter princippet om gensidighed med frihedens kraft. Folk elsker at få ting gratis, men de føler sig forpligtede til i sidste ende at give noget til gengæld. Derfor giver supermarkeder altid væk mad. De ved, om du kan lide det, vil du købe det.

32. Pengefrembringende strategi: Pant dine værdigenstande
Hvis du kører på røg, økonomisk, men du har nogle penge på vej hurtigt, bør du overveje at lægge noget af værdi for at låne hurtigt penge. Selvfølgelig, for at få disse genstande tilbage skal du betale lånet tilbage med renter. Hvis du ikke betaler det tilbage i tiden, vil du miste varen. Hvis det virkelig er noget, der har meget egen værdi for dig, gør du det ikke. Men hvis det er noget, der ikke gør det, kan du helt sikkert overveje det afhængigt af din situation.
Location: Denmark